៙ គ្រឿងផ្សំ
១- ត្រីរ៉ស់ ៤ ខាំ២- ប៉េងប៉ោះ ១ ផ្លែ
៣- ត្រឡាច កន្លះផ្លែតូច
៤- ក្រអៅឈូក ២ ដើម
៥- ម្នាស់ ១ ចំហៀង
៦- ខ្ទឹមស ៥ គ្រាប់
៧- អំពិលទុំ ១ កូនចាន
៨- ស្ករស ២ ស្លាបព្រាបាយ
៩- ម្សៅស៊ុប ១ ស្លាបព្រាបាយ
១០- ជីរសម្លម្ជូរយួន (ជីរនាងវង ជីរណា ស្លឹកខ្ទឹម ម្អម)
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ត្រីហាន់ជាកង់ៗ ប៉េងប៉ោះហាន់ជាចំណិត ក្រអៅឈូកនិងត្រឡាចកាត់ជាកង់ៗ ជីរសម្លម្ជូរយួន ត្រូវហាន់ឲ្យតូចៗ ខ្ទឹមស ចិញ្រ្ចាំ ហើយបំពង អំពិលទុំជ្រុំយកទឹក។
២- ដាំទឹកឲ្យពុះ បង់ត្រី ម្នាស់ ប៉េងប៉ោះ ក្រអៅឈូក ត្រឡាច ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុបទឹកអំពិលទុំ ពេលទឹកពុះដាក់ជីរ “សម្លម្ជូរភ្នំពេញ” ចូល ជាការស្រេច៕
____________
ប្រភព https://www.youtube.com/watch?v=DVardfvc2Ng
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។