Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្លម្ជូរ​ភ្នំពេញ (ត្រីរ៉ស់​ ៤ ​ខាំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿង​ផ្សំ

១- ត្រីរ៉ស់​ ៤ ​ខាំ
២- ប៉េងប៉ោះ​ ១ ផ្លែ​
៣- ត្រឡាច​ កន្លះ​ផ្លែតូច​
៤- ក្រអៅ​ឈូក ​២ ​ដើម ​
៥- ម្នាស់​ ១ ​ចំ​ហៀង ​
៦- ខ្ទឹមស​ ៥ ​គ្រាប់​
៧- អំពិល​ទុំ ​១ ​កូនចាន​
៨- ស្ករស​ ២ ​ស្លាប​ព្រាបាយ​
៩- ម្សៅស៊ុប​ ១ ​ស្លាបព្រាបាយ​
១០- ជីរ​សម្ល​ម្ជូរ​យួន​ (​ជី​រនាងវង​ ជីរណា​ ស្លឹកខ្ទឹម ​ម្អម)​

៙ ‪វិធី​ធ្វើ‬ ៖ 

១- ត្រីហាន់​ជាកង់​​ៗ​ ប៉េងប៉ោះ​ហាន់ជា​ចំណិត​ ក្រអៅ​ឈូក​និងត្រឡាច​កាត់ជា​កង់​​ៗ ​ជីរសម្ល​ម្ជូរយួន ​ត្រូវហាន់​ឲ្យ​តូច​​ៗ ខ្ទឹមស ​ចិញ្រ្ចាំ ​ហើយបំពង ​អំពិល​ទុំជ្រុំ​យកទឹក​។​ 

២- ដាំទឹក​ឲ្យពុះ​ បង់ត្រី​ ម្នាស់​ ប៉េងប៉ោះ ​ក្រអៅឈូក​ ត្រឡាច ​ទឹកត្រី ​ស្ករស​ ម្សៅស៊ុប​ទឹកអំពិល​ទុំ ​ពេលទឹក​ពុះដាក់ជីរ ​“​សម្លម្ជូរភ្នំពេញ​” ​ចូល ​ជាការស្រេច​៕​

____________
ប្រភព https://www.youtube.com/watch?v=DVardfvc2Ng

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។