Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ជើងមាន់​ឆា​ហឹរ (ជើង​មាន់ ៥ ទៅ ៧​ជើង)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ជើងមាន់ ៥ - ៧ជើង
២- ស្លឹកខ្ទឹម ២ដើមហាន់
៣- ខ្ទឹមស ៤កំពឹស ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់
៤- ខ្ញី ១ដុំ ចិញ្ច្រាំឲ្យម៉ត់
៥- ម្ទេស ហាន់តម្រូវឲ្យប្រើច្រើន
៦- ល្ងរលីង កន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវ កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៨- ស្ករស កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៩- អំបិល បន្តិច
១០- ប៊ីចេង ១ចិប
១១- ទឹកខ្មោះ បន្តិច
១២- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- មុនដំបូង​ត្រូវយក​ជើង​មាន់​ទៅ​ប្រឡាក់​អំបិល​បន្តិច ជាមួយ​និង​ទឹកខ្មេះ​បន្តិច​ដែរ​ទុក​មួយ​សន្ទុះ។

២- ដាក់​ឆ្នាំង​ដាំទឹក​ឲ្យ​ពុះ ស្រុះ​ជើង​មាន់​​ប្រហែល​​ជា ៧​នាទី រួច​​ហើយ​​ស្រង់​វា​យក​មក​លាង​ទឹក​ទុក​ឲ្យ​សោះ។

៣- យក​ប្រេងឆា​ចាក់​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ​ទុក​ឲ្យ​រាង​ក្តៅ​បន្តិច ដាក់​ខ្ទឹមស និង​ខ្ញីចូល​ឆាបន្តិច​សិន​ចាំដាក់ម្ទេស​ចូល​ឆា​ជាមួយ​គ្នា​ឲ្យ​មាន​ក្លិន​ឈ្ងុយ។

៤- ដាក់​ជើង​មាន់​ចូល​ឆា​ជាមួយ​គ្នា បន្ទាប់មក​ដាក់​ទឹកស៊ីអ៊ីវ ស្ករស ប៊ីចេង បន្ថយ​ភ្លើង​បន្តិច​ឆា​បន្តទៀត (ថែម​ទឹក​ចូល​បន្តិច​បើ​គោក) ប្រហែល​ជា​២០​នាទី ភ្លក់​មើល​រស់ជាតិ​តាម​ការ​ចូលចិត្ត។

៥- យក​ល្ងរមក​រោយ​ពីលើ​ជាមួយ​និង​ស្លឹកខ្ទឹម​នោះ​អ្នក​អាច​ញ៉ាំវា​បាន​ហើយ ញ៉ាំ​ឲ្យទាន់​ក្តៅៗ​ទើប​ឆ្ងាញ់​៕

វីដេអូ​បង្ហាញ​ពី​វិធី​ធ្វើ​មួយ​ផ្សេង​ទៀត

__________
ប្រភព​ពី YouTube

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។