Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្ល​កែង (ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៩ខាំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៩ខាំ កាត់​ជា​ដុំ​តូច​ល្មម
២- ម្នាស់ ៥ខាំ ហាន់​ជា​ដុំ​តូច​ល្មម
៣- គ្រឿង​បុក ៣ស្លាបព្រាបាយ (ល្មៀត រំដេង គល់​ស្លឹកគ្រៃ ស្លឹក​ក្រូច ខ្ទឹមស)
៤- ម្ទេស​ក្រៀម ចិញ្ច្រាំ​អោយ​ម៉ដ្ឋ ២ស្លាបព្រាបាយ
៥- ខ្ទិះដូង ១កូនចានចង្កឹះ
៦- ម្សៅស៊ុប ២ស្លាបព្រាបាយ
៧- ស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ទឹក ៥កូនចានចង្កឹះ
៩- សណ្ដែកដី ២ស្លាបព្រាបាយ បុក​អោយ​ម៉ត់
១០- ទឹក​អម្ពិលទុំ ២ស្លាបព្រាបាយ
១១- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១២- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
១៣- ប្រេងឆា ២ស្លាបព្រាបាយ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ដាំ​ឆ្នាំ បើក​ភ្លើង​ក្តៅ​ល្មម ដាក់​ប្រេងឆា​ចូល ទុក​អោយ​ក្តៅ​បន្តិច ដាក់​គ្រឿង​បុក និង​ម្ទេស​ក្រៀម​ចូល ឆា​អោយ​ឡើង​ពណ៌​ក្រហម​ល្អ ។

២- ដាក់​ឆ្អឹង​ជ្រូក​ចូល កូ​អោយ​ចូល​គ្រឿង​សព្វ​ល្អ សឹម​ផ្សំ​រសជាតិ​ដោយ ម្សៅស៊ុប ស្ករ អំបិល និង​ទឹកត្រី កូ​អោយ​សព្វ​ចូល​គ្នា​ល្អ រួច​រំងាស់​អោយ​ដាច់​ទឹក​ដែល​ចេញ​ពី​សាច់ សឹម​ដាក់​ទឹក​ចូល រំងាស់​អោយ​ផុយ​សាច់ សឹម​ដាក់​ខ្ទិះដូង ម្នាស់ និង​ទឹក​អម្ពិលទុំ​ចូល ទុក​អោយ​ពុះ ដាក់​សណ្តែក​ដី​ចូល ភ្លក្ស​រសជាតិ​តាម​ការ​ចូលចិត្ត​ជាការស្រេច៕
__________
ប្រភព​ពី : http://recipe.camlocation.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។