Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្ល​តុមយ៉ាំ​បង្កង​ (បង្កង​ស្រស់ ៧ ក្បាល)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- គល់​ស្លឹកគ្រៃ​មួយ​គល់
២- បង្កង​ស្រស់ ៧ ក្បាល
៣- ខ្ទឹមស ២ ឬ ៣ កំពឹស
៤- តុមយ៉ាំ ១ ដុំ​តូច
៥- អំបិល ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
៦- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រា​បាយ
៧- ស្ករ ២ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
៨- ប៊ីចេង ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ
៩- ស្លឹក​ជីរ
១០- រំដេង ១ ដុំ​តូច
១១- ផ្សិត ១ ខាំ
១២ - ប៉េងប៉ោះ​ទុំ​តូច ៥ - ៨ ផ្លែ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- អ្នក​អាច​យក​ខួរ​បង្កង​ចេញ ឬ​ក៏​មិន​បាច់​យក​ចេញ​ក៏​បាន រួច​លាង​បង្កង និង​ជីរ​ឲ្យ​ស្អាត។

២- ចិញ្ច្រាំ​ខ្ទឹម​ដាក់​បំពង​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ដួស​ដាក់​ចាន​ទុក​មួយ​អន្លើ។ ចំណែក​ឯ​រំដេង​ត្រូវ​យក​ទៅ​ដុត​ឲ្យ​ឈ្ងុយ​ដំឲ្យទក់ រួច​ដំ​គល់​ស្លឹកគ្រៃ​ឲ្យ​ទក់​ដូច​គ្នា។

៣- ដាក់​ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ​បន្ទាប់​មក​ដាក់​បង្កង, ជី, រំដេង ប៉េងប៉ោះ ផ្សិត និង​គល់​ស្លឹក​គ្រៃ​ចូល​ចាំ​មួយ រំពុះ​ដាក់​តុងយាំ​ចូល​កូរ​ឲ្យ​សព បន្ថែម​ប៊ីចេង​ស្ករ​ទឹកត្រី​អំបិល​ចូល(ប្រសិន​បើ​អ្នក​យក​ខួរ​បង្កង​ចេញ​បង្កង​ត្រូវ​ចាក់​ខួរ​ចូល) ចាំ​ហូត​ដល់​បង្កង​ឆ្អិន​ជា​ការ​ស្រេច។

៤- នៅ​ពេល​ដែល​អ្នក​ញ៉ាំ​ត្រូវ​ដាក់​ក្នុង​ឆ្នាំង​ភ្លើង ដើម្បី​ឲ្យ​នៅ​ក្តៅៗ ព្រោះ​វា​អាច​ជួយ​បន្ថែម​ឲ្យ​មាន​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់​ថែម​មួយ​កម្រិត​ទៀត។
_____________
ប្រភព​ពី : http://recipe.camlocation.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។