Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ទឹកស៊ុប​មី​ទា​ខ្វៃ (ឆ្អឹង​ជ្រូក ឬ ឆ្អឹង​មាន់ ១គីឡូក្រាម សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ៣ខាំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹង​ជ្រូក ឬ ឆ្អឹង​មាន់ ១គីឡូក្រាម
២- សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ ៣ខាំ
៣- ខ្ទឹមបារាំង ១ដុំ (ហាន់​ល្អិតៗ)
៤- ស្ករ ៣ស្លាបព្រាបាយ
៥- ទឹកត្រី ៥ស្លាបព្រាបាយ
៦- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ម្សៅស៊ុប ៥ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨- ខ្ទឹមស​ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ប្រេងឆា

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ដាំ​ប្រេងឆា​អោយ​ក្តៅ​ខ្ទឹមបារាំង​បំពង​អោយ​ក្រហម រួច​ដាក់​ស្ករ អំបិល ទឹកត្រី និង​ម្សៅស៊ុប​ចូល​ឆា​អោយ​ឈ្ងុយ សឹម​ដាក់​ឆ្អឹង​ចូល​កូ​អោយ​សព្វ ដាក់​ទឹក​ចូល​រំងាស់​អោយ​ឆ្អិន​ប្រហែល កន្លះម៉ោង។

២- ដាំ​ប្រេងឆា​អោយ​ក្តៅ ដាក់​ខ្ទឹម​ចិញ្ច្រាំ​បំពង​អោយ​ស្រួយ រួច​ចាក់​ចូល​ក្នុង​ទឹកស៊ុប។

៣- ពេល​ទទួល​ទាន សូម​ថែម ស្លឹក​ខ្ទឹម​ហាន់ ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ជីរបន្លា និង គ្រឿងគ្រៅ​ដទៃទៀត តាមចំណូលចិត្ត ដូចជា សាលាដ សណ្តែកបណ្តុះ ខ្ទឹមស​បំពង ម្រេច​បុក ទឹកម្ទេស ទឹក​សៀង​ហួយស៊ិន និង​សាច់​ទា​ខ្វៃ​​ពី​លើ​ជាការស្រេច៕
____________
ប្រភព​ពី : http://recipe.camlocation.com/Soup-Stew/

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។