៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
- ទាសំពៅ ២ក្បាល ប្រហែលជា ៤-៥ គីឡូក្រាម- ស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប ៣ស្លាបព្រា
- អំបិល ១ស្លាបព្រាការហ្វេ
- ទឹក ឬ ទឹកស៊ុប ៩លីត្រ
-ក្រូចណាំង៉ូវ ៣ផ្លែ និង ទឹក១កូនចានចង្កិះ
- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់វែងៗ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- ទាធ្វើអោយស្អាត រួចយកទៅអាំង (អាំងសាប) អោយក្រហមល្អ ប្រហែល៩០នាទី រួចកាប់ជាដុំធំៗ។២- ដាំទឹក ឬ ទឹកស៊ុបអោយពុះ ដាក់ស្ករ អំបិល ម្សៅស៊ុប និងសាច់ចូល រំងាស់អោយផុយសាច់ ប្រហែល៣០នាទី។
៣- បន្ទាប់មកដាក់ក្រូចណាំង៉ូវ និងទឹកចូល (ចុចអោយបែក) ដាក់ស្លឹកខ្ទឹមទុកចោលប្រហែលជា ២ទៅ៥នាទីជាការស្រេច៕
វីដេអូបង្ហាញ ៖
_____________
ប្រភពពី : https://www.youtube.com/watch?v=LpX-PtRgCDU
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។