Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ណាំង៉ូវ​ទា (ទាសំពៅ ២ក្បាល ប្រហែលជា ៤-៥ គីឡូក្រាម)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

- ទាសំពៅ ២ក្បាល ប្រហែលជា ៤-៥ គីឡូក្រាម
- ស្ករ ២ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅស៊ុប ៣ស្លាបព្រា
- អំបិល ១ស្លាបព្រាការហ្វេ
- ទឹក ឬ ទឹកស៊ុប ៩លីត្រ
-ក្រូច​ណាំង៉ូវ ៣ផ្លែ និង ទឹក១កូនចានចង្កិះ
- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់​វែងៗ

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- ទា​ធ្វើ​អោយ​ស្អាត រួច​យក​ទៅ​អាំង (អាំង​សាប) អោយ​ក្រហម​ល្អ ប្រហែល៩០នាទី រួច​កាប់​ជា​ដុំ​ធំៗ។

២- ដាំទឹក ឬ ទឹកស៊ុប​អោយ​ពុះ ដាក់​ស្ករ អំបិល ម្សៅស៊ុប និង​សាច់​ចូល រំងាស់​អោយ​ផុយ​សាច់ ប្រហែល៣០នាទី។

៣- បន្ទាប់​មក​ដាក់​ក្រូច​ណាំង៉ូវ និង​ទឹក​ចូល (ចុច​អោយ​បែក) ដាក់​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ទុក​ចោល​ប្រហែលជា ២ទៅ៥នាទីជាការស្រេច៕

វីដេអូ​បង្ហាញ ៖


_____________
ប្រភព​ពី : https://www.youtube.com/watch?v=LpX-PtRgCDU

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។