១- ត្រីកាម៉ុង ៣ (ធ្វើអោយស្អាត កាត់ក្បាលចោល)
២- ឫវ៉ាន់ស៊ុយ ខ្ទឹមស ម្រេច បុកចូលគ្នា ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
៣- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
៤- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
៥- អំបិល ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ទឹកអម្ពិលទុំ ៤ស្លាបព្រាបាយ
៧- ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ខ្ញីហាន់ស្តើងៗ ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ម្ទេស ៧ទៅ១០គ្រាប់
១០- ទឹក ៣ចានចង្កឹះ
៙ របៀបធ្វើ
១- ដាក់ទឹកក្នុងឆ្នាំ ដាក់គ្រឿងផ្សំទាំងអស់ចូលជាមួយគ្នា រួចកូអោយសព្វដាំអោយពុះ។
២- ដាក់ត្រីចូលរំងាស់ប្រហែល ២ទៅ៣ម៉ោង (បើរីងទឹកបន្ថែមទឹក) អោយរីងទឹកនៅតិចៗ ជាការស្រេច៕
____________អ្នកស្រី សុគន្ធារី
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ តែពាក្យបច្ចេកទេសសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។