Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

នំអន្សមខ្នុរ

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- អង្ករដំណើប ១គីឡូត្រាំទឹក​ ១សន្ទុះ​លាង​ស្រង់​ទុក
២- សាច់​ខ្នុរ​​ហែក​ជា​ចំរៀក​តូច ១ចាន
៣- ខ្ទិះដូង ៤០០មីលីលីត្រ
៤- សាច់ដូង​កោស ១ចាន
៥- អំបិល កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ស្ករស ១៥០ក្រាម
៧- ស្លឹកចេក ១ដុំហែក​តូចៗល្មម

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- មុន​ដំបូង​យក​​ឆ្នាំង​ដាក់​​លើ​ភ្លើង​ បន្ទាប់​មក​​ចាក់​ខ្ទិះ​ដូង​​ចូល​កូរ​វា​​​មួយ​​ភ្លែត​សិន​។
២- យក​​​សាច់​ដូង​​កោស, អំបិល​ ​និង​ស្ករស​​ដាក់​ចូល​កូរ​ឱ្យ​​វា​រលាយ​ស្ករ​ប្រហែល​ជា​ ៥នាទី​។
៣- បន្ទាប់​ពី​រលាយ​ស្ករ​​ដាក់​សាច់​ខ្នុរ​ចូល​មុន​ឆា​​​បន្តិច​សិន​ ទើប​ដាក់​​​អង្ករ​​ចូល​​ឆា​ច្របល់​​ចូល​គ្នា​​ទាំង​អស់។
៤- បន្ត​ឆា​រហូត​ទាល់​តែ​ឡើង​​ស្ងួត​ហើយ​​ស្អិត​ប្រ​ហែល​ជា​ ១០​នាទី​ដួស​វា​​ទុក​ឱ្យ​ត្រជាក់​សិន។
៥- ​បន្ទាប់​ពី​​ត្រ​ជាក់​​ហើយ​​​ចាប់​ផ្តើម​​វេច​នំ​ យក​ស្លឹក​​ចេក​ដួស​​វា​ដាក់​ ៣ស្លាប​ព្រា​បាយ​​​​មូរ​ខ្ចប់​ជា​រាង​វែង​​កាច់​បត់​ក្បាល​ទាំង​សង​​ខាង​។
៦- ពេល​ដែល​វេច​​រួច​​យក​វា​​ទៅ​ដាក់​​ចំ​ហុយ​ប្រ​ហែល​ជា ៣០-៤០​នាទី​ឆ្អិន​​បាន​ញ៉ាំ​ហើយ៕
_________________
ប្រភព http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_805.html

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។