Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

របៀប​ធ្វើ​ទឹកត្រី​បុក ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់

Jul14,2024
៙ របៀប​ធ្វើ ៖
  1. ដំបូង​ត្រូវ​យក​កន្ត្រៃ​កាត់​ម្ទេស​ក្រៀម ៣ ផ្លែ​មក​ហាន់​ជា​ពីរ រួច​វះ​យក​គ្រាប់​ចេញ។
  2. បន្ទាប់​មក​ចាក់​ទឹក​ក្តៅ​​ចូល​ចាន​ដាក់​ម្ទេស​ចូល​ ហើយ​គ្រប​ឱ្យ​ជិត​។ ទុក​ចោល​រយៈ​​ពេល​ប្រ​ហែល ៣០ នា​ទី​រហូត​ដល់​វា​ទន់។
  3. យក​កាពិ​​ចំ​នួន ២ ស្លាប​ព្រា​កា​ហ្វេ ខ្ចប់​ក្រដាស​​អាលុយមីញ៉ូម​អោយ​ជិត រួច​យក​ដាក់​ក្នុង​ខ្ទះ​ដែល​មាន​កម្តៅ​ល្មម​ទុក​រយៈ​ពេល​ប្រ​ហែល ៥ នា​ទី​សូម​​ប្រែ​មក​ម្ខាង​ទៀត។ ធ្វើ​ដូច​នេះ​អាច​ឱ្យ​កាពិ​នោះ​មាន​​ឱ​ជា​រស​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់។
  4. បន្ទាប់​ពី​នោះ​ត្រូវ​យក​ម្ទេស​ដែល​ត្រាំ​​មក​ហាន់​ជា​ចំណិតៗ​ប្រមូល​យក​​ទៅ​បុក​ជាមួយ​​នឹង​ស្ករ​ស និ​ង​អំបិល​កន្លះ​ស្លាប​ព្រា​កា​ហ្វេ ដើម្បី​ឱ្យ​វា​មាន​ភាព​​គ្រើម​បន្តិច​។
  5. លើស​ពី​នេះ​ត្រូវ​ដាក់​ខ្ទឹម​ក្រហម ៦ ផ្លែ​រួច និង​ខ្ទឹម​ស ២ ផ្លែ​ហាន់​ជា​ស្រេច​ដាក់​ចូល​​ក្នុង​ត្បាល់​​បន្ត​ការ​បុក​អោយ​ចូល​ជាតិ។
  6. ក្រោយ​មក​ត្រូវ​ច្របល់​ជា​មួយ​កាពិ​​ដែល​លោក​អ្នក​បាន​​ខ្ចប់​ក្រដាស​អាលុយមីញ៉ូម​នោះ។
  7. ជា​ចុង​ក្រោយ​ត្រូវ​ដាក់​អំពិល​ទុំ ២ ស្លាប​ព្រា​បាយ ទឹក​ត្រី ១ ស្លាប​ព្រា​បាយ និង​ទឹក​ឆ្អិន ២ ស្លាប​ព្រា​បាយ​ច្របល់​​ចូល​គ្នា​ការ​ស្រេច៕
____________
ប្រភព http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_571.html

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ តែពាក្យបច្ចេកទេសសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។