- ដំបូងត្រូវយកកន្ត្រៃកាត់ម្ទេសក្រៀម ៣ ផ្លែមកហាន់ជាពីរ រួចវះយកគ្រាប់ចេញ។
- បន្ទាប់មកចាក់ទឹកក្តៅចូលចានដាក់ម្ទេសចូល ហើយគ្របឱ្យជិត។ ទុកចោលរយៈពេលប្រហែល ៣០ នាទីរហូតដល់វាទន់។
- យកកាពិចំនួន ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ ខ្ចប់ក្រដាសអាលុយមីញ៉ូមអោយជិត រួចយកដាក់ក្នុងខ្ទះដែលមានកម្តៅល្មមទុករយៈពេលប្រហែល ៥ នាទីសូមប្រែមកម្ខាងទៀត។ ធ្វើដូចនេះអាចឱ្យកាពិនោះមានឱជារសឈ្ងុយឆ្ងាញ់។
- បន្ទាប់ពីនោះត្រូវយកម្ទេសដែលត្រាំមកហាន់ជាចំណិតៗប្រមូលយកទៅបុកជាមួយនឹងស្ករស និងអំបិលកន្លះស្លាបព្រាកាហ្វេ ដើម្បីឱ្យវាមានភាពគ្រើមបន្តិច។
- លើសពីនេះត្រូវដាក់ខ្ទឹមក្រហម ៦ ផ្លែរួច និងខ្ទឹមស ២ ផ្លែហាន់ជាស្រេចដាក់ចូលក្នុងត្បាល់បន្តការបុកអោយចូលជាតិ។
- ក្រោយមកត្រូវច្របល់ជាមួយកាពិដែលលោកអ្នកបានខ្ចប់ក្រដាសអាលុយមីញ៉ូមនោះ។
- ជាចុងក្រោយត្រូវដាក់អំពិលទុំ ២ ស្លាបព្រាបាយ ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ និងទឹកឆ្អិន ២ ស្លាបព្រាបាយច្របល់ចូលគ្នាការស្រេច៕
ប្រភព http://tak-tic.blogspot.com/2017/05/blog-post_571.html
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ តែពាក្យបច្ចេកទេសសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។