៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- សាច់គោ ២ខាំ ហាន់ស្តើងៗ២- ម្ទេសហាវៃ ៣ខាំ ហាន់ជាចំណិតតូចល្មម
៣- ស្ករស ១ ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
៤- ខ្ទឹមស ៥កំពឹស ចិញ្ច្រាំអោយម៉ដ្ឋ
៥- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ
៦- ប្រេងខ្យង ១ ស្លាបព្រាបាយ
៧- ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- ដាំខ្ទះអោយក្តៅដាក់ប្រេងឆាចូល បំពងខ្ទឹមអោយប្រែពណ៌ក្រហម រួចដាក់សាច់ចូលឆាពីរបីត្រឡប់ សឹមដាក់គ្រឿងផ្សំចូលឆាអោយឆ្អិនសាច់។២- ដាក់ម្ទេសចូលឆាបីបួនត្រឡប់ ភ្លក្សរសជាតិតាមចំណូលចិត្តជាការស្រេច៕
____________
អ្នកស្រី សុគន្ធារី
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។