៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ត្រីខកំប៉ុងធំ ១កំប៉ុង២- ប៉េងប៉ោះទុំ២ផ្លែ (សូមកុំប្រើប៉េងប៉ោះខ្ចី)
៣ -ខ្ទឹមសចិញ្ច្រាំ មួយស្លាបព្រាបាយ
៤- សាលាដ មួយចានធំ
៥- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ខ្លីៗល្មម
៦- ប្រេងខ្យង កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៧- ប្រេងឆា
៨- ស្ករស ប៊ីចេង និងអំបិល បន្តិចៗ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១. រៀបសាលាដដាក់ក្នុងចានឲ្យមានរបៀប២. ដាក់ខ្ទះឲ្យក្ដៅ បន្ទាប់មកចាក់ប្រេងឆាចូល រួចដាក់ខ្ទឹមបំពង
៣. ចាក់ត្រីខចូល (ថែមទឹកបន្តិច)
៤. ដាក់ស្ករស ប៊ីចេង ប្រេងខ្យង អំបិល
៥. ហាន់ប៉េងប៉ោះ ដាក់ចូលច្របល់ឲ្យស្រពាប់ ប៉ុន្តែកុំឲ្យបែកសាច់ត្រី
៦. ដួសដាក់លើចានសាលាដ រួចរោយស្លឹកខ្ទឹមលើជាការស្រេច
វីដេអូបង្ហាញពីការធ្វើមួយបែបទៀត ៖
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។