៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- បង្គា ២៥២- ស្លឹកគ្រៃ ៣ដើម
៣- ស្លឹកក្រូច ២សន្លឹក
៤- ម្ទេស ៣
៥- វ៉ាន់ស៊ុយ ៦ទង
៦- ជីរ ៦ទង
៧- កាពិផៅ ១ស្លាបព្រា
៨- ទឹកក្រូចឆ្មារ ២ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១០- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាកន្លះ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- បកបង្គាហូតសរសៃខ្នងលាងអោយស្អាត២- ចាក់ទឹកបីពែង ដាំអោយពុះ
៣- ចាក់បង្គាចូលមួយនាទី ហើយស្រង់វិញ យកសម្រស់អោយស្ងួតទឹក
៤- លាងបន្លែទាំងអស់ ហើយហាន់ស្លឹកគ្រៃឆ្មារៗ ៗ
៥- បេះជីរ ទុកមួយអន្លើ
៦- នៅក្នុងចានមួយ ចាក់ទឹកត្រី កាពិផៅ ស្ករ ម្ទេស និងទឹកក្រូចឆ្មារចូល លាយឲ្យសព្វ
៧- ចាក់បង្គាស្រុះចូល លាយឲ្យសព្វ
៨- ចាក់បន្លែចូល លាយឲ្យសព្វ
៩- រួចភ្លក្សតាមសេចក្ដីត្រូវការ ។
__________________________
រៀបរៀងដោយ : កែវ ច័ន្ទបូរណ៍
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។