Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

រូបមន្ត​ធ្វើ​ប្រហិត​សាច់គោ ស្វិត​ឆ្ងាញ់​ណាស់ (វីដេអូ​វិធី​ធ្វើ)

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១-សាច់គោ ៥០០ក្រាម ។
២- ម្សៅពោត ១៥ក្រាម ។
៣- ម្សៅ​ដុតនំ (Banking powder) ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ។
៤- ទឹក ៥០មីលីលីត្រ ។
៥- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ ។
៦- អំបិល ១០ក្រាម ។
៧- ម្រេច​ម៉ដ្ឋ កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ ។

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- កាត់​សាច់គោ​ជា​ដុំៗ​តូច​ល្មម រួច​យក​ទៅ​កិន​ឲ្យ​សាច់​ម៉ដ្ឋ​ល្អ ។
២- លាយ​ទឹក ទឹកត្រី អំបិល ម្រេច​ម៉ដ្ឋ ម្សៅពោត និង​ម្សៅ​ដុត​នំ​ចូលគ្នា កូរ​ឲ្យ​សព្វ ។
៣- បន្ទាប់មក​ចាក់​គ្រឿង​ដែល​លាយ​ហើយ​ចូល​ជាមួយ​សាច់ កិន ឬ​ច្របល់​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​សព្វ​ល្អ រួច​ដួស​ដាក់​ចាន​គ្រប​ទុក​ដាក់​ចូល​ទូរ​ទឹកកក​ប្រហែល ១០នាទី ។
៤- ដាក់​ឆ្នាំង​ដាំ​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ រួច​បិទ​ភ្លើង (បើ​ទឹក​ពុះ ពេល​ដាក់​ប្រហិត​ស្ងោរ​ចូល​នឹង​បែក​សាច់) ហើយ​មូល​សាច់​ជា​ដុំៗ ដាក់​ចូល​ឆ្នាំង ទុក​ឲ្យ​ប្រហិត​អណ្ដែត​ឡើង ។
៥- បន្ទាប់មក​ស្រង់​ដាក់​ត្រាំ​ទឹកកក ឬ​ទឹក​ត្រជាក់​ធម្មតា​មួយ​សន្ទុះ រួច​ស្រង់​ចេញ​ជា​ការ​ស្រេច ៕

ចុច​មើល​វីដេអូ​ពី​វិធី​ធ្វើ​នៅ​ខាង​ក្រោម ៖


_____________
ប្រភព http://www.the-iconmedia.com/?p=5520

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។