៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ផ្សិតចិនស្រស់ (ផ្សិតពណ៌ត្នោត) ៣០០ក្រាមហាន់តូចៗ២- ខ្ទឹមបារាំង ១មើមហាន់តូចៗ
៣- ប័រ ១ស្លាបព្រាបាយ
៤- ទឹកស៊ុបមាន់ ៨០០មីលីលីត្រ
៥- អំបិល ចុងស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ម្រេច បន្តិច
៙ វិធីធ្វើ ៖
១- ដំបូងយកខ្ទះដាក់លើភ្លើងឱ្យក្តៅ រួចដាក់ប័រចូល បន្ទាប់មកដាក់ខ្ទឹមបារាំង និងផ្សិតចូលឆាមួយភ្លេតឱ្យបន្លែស្រពាប់សិន។២- បន្ទាប់ពីបន្លែស្រពាប់ហើយ យកទឹកស៊ុបដាក់ចូល រួចហើយរំងាស់វាទុកប្រហែលជា ២០-២៥នាទី ប្រើភ្លើងតិចៗ។
៣- ជាចុងក្រោយដាក់អំបិលចូលជាមួយ និងម្រេច រួចសាកភ្លក្សមើលទៅតាមការចូលចិត្តជាការស្រេច៕
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។