៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ត្រឡាច ៥ខាំ ហាន់ជាដុំធំៗ២- ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ៣ខាំ ហាន់ជាដុះៗ
៣- ផ្សិតក្រៀម ៨ទៅ១០ ហាន់ជាចំណិតៗ
៤- ការ៉ុត ១ដុំ ហាន់ជាកង់ៗខ្លីល្មម
៥- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ហាន់ខ្លីល្មម កន្លះចានចង្កឹះ
៦- ស្លឹកខ្ទឹម ហាន់ខ្លីល្មម កន្លះចានចង្កឹះ
៧- ឬជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ៤ដើម
៨- ស្ករ ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ទឹកស៊ីអ៊ីវ ៤ស្លាបព្រាបាយ
១០- ទឹក ១លីតកន្លះ
១១- ម្រេច ១ស្លាបព្រាបាយ
១២- ខ្ទឹមស ២០កំពឹស
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- បុកម្រេច និងឫជីរវ៉ាន់ស៊ុយអោយម៉ត់ រួចដាក់ខ្ទឹមចូលបុកជាមួយគ្នាអោយម៉ដ្ឋ។
២- ដាំទឹកអោយពុះ ដាក់ស្ករ ទឹកស៊ីអ៊ីវ និងគ្រឿងបុកចូលកូអោយសព្វ រួចដាក់ឆ្អឹងជំនីរជ្រូក ការ៉ុត និងផ្សិតចូលរំងាស់ ១០ ទៅ ១៥នាទី។
៣- ដាក់ត្រឡាចចូល រំងាស់ប្រហែល១០ទៅ១៥នាទីទៀត រួចដាក់ស្លឹកជី និងស្លឹកខ្ទឹមចូលជាការស្រេច៕
______________ប្រភពពី https://www.youtube.com/watch?v=RUk3n1Eje-o
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។