Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ឆា​បង្គា​​ជាមួយ​ស្ពៃក្ដោប

Jul14,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ៖

១- បង្គា ៣០០ក្រាម យក​ក្បាល និង​សំបក​ចេញ
២- ស្ពៃក្ដោប ១ដុំតូច ចិត​ជា​ចំណិត​តូចៗល្មម
៣- ប៉េងប៉ោះ ២ផ្លែ ចិត​ជា​ដុំ​តូចៗ
៤- ខ្ទឹមក្រហម ១ដុំធំចិត​ជា​ចំណិត
៥- ការ៉ុត ១មើមតូច​ចិត​ជា​សរសៃ​វែង
៦- ម្ទេស​ហាន់ ដាក់​តាម​ចំណូល​ចិត្ត
៧- ខ្ទឹមស ៣កំពឹសចិញ្ច្រាំ
៨-​ ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្ករស កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១០- ប៊ីចេង ចុង​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១១- អំបិល ចុង​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
១២- ម្រេច​ម៉ដ្ឋ ដាក់​តាម​ចំណូល​ចិត្ត
១៣- ស៊ុត ១គ្រាប់ ​យក​ពណ៌​ក្រហម​គោះ​ដាក់​ចាន​វាយ​ឱ្យ​បែក
១៤- ប្រេងឆា ២-៣ស្លាបព្រាបាយ

៙ វិធី​ធ្វើ៖

១. ដំបូង​យក​ឆ្នាំង​ខ្ទះ​ដាក់​លើ​ភ្លើង ​រួច​ចាក់​ប្រេង​ឆា​ចូល​ទុក​ឱ្យ​ក្តៅ​ដាក់​ខ្ទឹម​ស​ចូល​ឆា​ឱ្យ​មាន​ក្លិន​ឈ្ងុយ ។

២. ដាក់​ខ្ទឹម​ក្រហម​ចូល​ឆា​វា​បន្តិច​ដាក់​ប៉េងប៉ោះ​ចូល​ឆា​ចូល​គ្នា​​ប្រហែល​ជា​ ២-៣​នាទី ដាក់​បង្គា​ចូល​​ឆា​មួយ​សន្ទុះ(ដាក់​ទឹក​ចូល​បន្តិច)​ ទើប​ដាក់​ការ៉ុត​ និង​ម្ទេស​ចូល​ទុក​វា​ ៣​នាទី​ទៀត ។

៣. បន្ទាប់​មក​ដាក់​ស្ពៃ​ក្តោប​ចូល​ឆា​ត្រ​ឡប់​បន្តិច​​ទើប​ដាក់​ ទឹកត្រី, ស្ករស, អំបិល, ប៊ីចេង, ម្រេច និង​ស៊ុត​ចូល​ឆា​បន្ត​ទៀត​ឱ្យ​បន្លែ​ឆ្អិន​ប្រហែល​ជា ៣-៤នាទី​ទៀត​ជាការស្រេច ៕

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។