Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

នំ​កំពឹស​ចៀន​ស្រួយ​ឆ្ងាញ់! (កំពឹស ២០០​ក្រាម)

Jul14,2024
គ្រាន់​តែ​អាន​ចំណង​ជើង ​អ្នក​ទាំង​អស់​គ្នា​ពិត​ធ្លាប់​ស្គាល់ ​និង​ធ្លាប់​ញ៉ាំ​រួច​​មក​ហើយ​​នូវ​នំ​កំពឹស​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​នេះ។ ​ហើយ​ថ្ងៃនេះ​ផង​ដែរ​ មង្គលការ​ ក៏​សូម​បង្ហាញ​ជូន​ពី​វិធី​ធ្វើ​នំ​កំពឹស​នេះ ​ឲ្យ​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​ ហើយ​ស្រួយ​គួរឲ្យ​ចង់​ញុំា​​ផង​ដែរ​។ ​តោះ! ​សូម​អនុវត្ត​ជាមួយ​វិធី​ខាង​ក្រោម​ទាំង​អស់​គ្នា៖

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

- កំពឹស​លីង ២០០ក្រាម
- ម្សៅ​អង្ករ ៧០ក្រាម
- ទឹក ១២០មីលីលីត្រ
- អំបិល ម្រេច លាយ​ចូលគ្នា
- ក្រូច​ឆ្មា ៥ចំណិត ឬ​ទៅ​តាម​ការ​ចូលចិត្ត
- ប្រេងឆា កន្លះ​គីឡូ

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១. មុន​ដំបូង​យក​ម្សៅ​ដាក់​ទឹក​ចូល​រួច​​កូរ​វា​ចូល​គ្នា​ឲ្យ​រលាយ​សព្វ​ល្អ។
២. យក​ប្រេង​ឆា​ដាក់​ចូល​ក្នុង​ខ្ទះ​ទុក​ឲ្យ​ក្តៅ​ដាក់​​ពុម្ព​ចាក់​នំ​ចូល​។
៣. បន្ទាប់​មក​យក​ម្សៅ​ចាក់​ចូល​ក្នុង​ពុម្ព ១វែក​រួច​ដាក់​កំពឹស​ និង​ដាក់​ម្សៅ​ពីលើ​កំពឹស​បន្តិច​ៗទៀត​។
៤. ទុក​វា​ឲ្យ​ឆ្អិន​ម្ខាង​រួច​ប្រែ​ម្ខាង​ទៀត​ឲ្យ​ឆ្អិន​ដូច​គ្នា​ស្រង់​ទុក​ឲ្យ​សោះ​ខ្លាញ់​ជា​ការ​ស្រេច៕
_______________
ប្រភព​ពី មង្គលការ

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។