៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
- កំពឹសលីង ២០០ក្រាម- ម្សៅអង្ករ ៧០ក្រាម
- ទឹក ១២០មីលីលីត្រ
- អំបិល ម្រេច លាយចូលគ្នា
- ក្រូចឆ្មា ៥ចំណិត ឬទៅតាមការចូលចិត្ត
- ប្រេងឆា កន្លះគីឡូ
៙ វិធីធ្វើ ៖
១. មុនដំបូងយកម្សៅដាក់ទឹកចូលរួចកូរវាចូលគ្នាឲ្យរលាយសព្វល្អ។២. យកប្រេងឆាដាក់ចូលក្នុងខ្ទះទុកឲ្យក្តៅដាក់ពុម្ពចាក់នំចូល។
៣. បន្ទាប់មកយកម្សៅចាក់ចូលក្នុងពុម្ព ១វែករួចដាក់កំពឹស និងដាក់ម្សៅពីលើកំពឹសបន្តិចៗទៀត។
៤. ទុកវាឲ្យឆ្អិនម្ខាងរួចប្រែម្ខាងទៀតឲ្យឆ្អិនដូចគ្នាស្រង់ទុកឲ្យសោះខ្លាញ់ជាការស្រេច៕
_______________
ប្រភពពី មង្គលការ
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។