Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ស៊ុប​ល្ពៅ​ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក (ឆ្អឹងជំនី ៣០០ក្រាម ល្ពៅ​១ដុំ)

Jul15,2024

៙ គ្រឿងផ្សំ ៖

១- ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក ៣០០ក្រាម កាត់​ដុំ​តូចល្មម
២- ល្ពៅ ១ដុំ ចិត​ជាដុំៗ (បំពង​ឲ្យ​ស្រួយ)
៣- ការ៉ុត ១មើម​តូច ចិត​ចំណិត​តូចៗល្មម
៤- ស្ករស ចុង​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៥- អំបិល កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៦- ប៊ីចេង កន្លះ​ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៧- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាកាហ្វេ
៨- ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ៥ដើម (ហាន់)
៩- ស្លឹកខ្ទឹម ២ដើម កាត់ ២ថ្នាំង​ដៃ
១០- ខ្ទឹមស ចិញ្ច្រាំ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ (បំពង)

៙ វិធី​ធ្វើ ៖

១- ដំបូង​យក​ឆ្នាំង​​ដាក់​​ទឹក​ដាំ​​ឲ្យ​ពុះ​ បន្ទាប់​មក​ដាក់​ឆ្អឹងជំនី​ជ្រូក​ចូល រួច​ទុកឲ្យ​ពុះ​សិន។
២- ពេល​ទឹក​ពុះ​យក​​ការ៉ុត​ដាក់​ចូល​​ ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ម្តង​ទៀត​ ដាក់​ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​ចូល (ទុក​ខ្លះ)។
៣- ចាប់​ផ្តើម​ផ្សំ​គ្រឿង​ ប៊ីចេង, ទឹកត្រី, អំបិល, ស្ករស,ខ្ទឹមស និង​ល្ពៅ​បំពង​ទុក​ឲ្យ​ពុះ​ដាក់ ខ្ទឹម​បំពង, ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ​ និង​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ចូល​ជា​ការ​ស្រេច៕
_______________
ប្រភព​ពី http://recipe.camlocation.com

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។