Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

សម្លរ​ខ្ទិះ​ល្ពៅ (ល្ពៅទុំ ៣ខាំ, សាច់ជ្រូក ១ខាំកន្លះ)

Jul15,2024
៙ គ្រឿងផ្សំ ៖
១- ល្ពៅ​ទុំ ៣ខាំ (ចិត​សម្បក​អោយ​ស្អាត) កាត់​ជា​ដុំ​តូចល្មម
២- សាច់​ជ្រូក ១ខាំកន្លះ (សាច់​សុទ្ធ) ហាន់​ស្តើងៗ
៣- គ្រឿងការី ២ស្លាបព្រាបាយ
៤- ខ្ទិះដូង (ក្បាលខ្ទិះ) ១ចានចង្កិះ
៥- ខ្ទិះដូង ២ចានចង្កិះ
៦- ស្លឹក​ក្រូចសើច ៥សន្លឹក
៧- ទឹកត្រី ២ស្លាបព្រាបាយ
៨- ស្ករត្នោត ១ស្លាបព្រាបាយ
៩- ស្លឹក​ជីរនាងវង
១០- ម្ទេស ហាន់​បញ្ឆិត

៙ របៀប​ធ្វើ ៖

១- យក​ឆ្នាំង​ដាក់​ខ្ទិះ​ដើម​ចូល ដាំ​លើ​ភ្លើង​រួច​ដាក់​គ្រឿង​ការី​ចូល​កូ​អោយ​សព្វ ដាំ​អោយ​ពុះ សឹម​សាច់​ជ្រូក​ចូល កូអោយសព្វទុកប្រហែល១នាទី។

២- ដាក់​ខ្ទិះដូង និង​ល្ពៅ​ចូល​កូ​អោយ​សព្វ សឹម​ដាក់​ទឹកត្រី និង​ស្ករ រួច​កូ​អោយ​សព្វ​ម្តង​ទៀត រួច​ទុក​អោយ​ពុះ នឹង​ផុយ​ល្ពៅ។

៣- ដាក់​ស្លឹក​ក្រូចសើច ស្លឹក​ជីរនាងវង និងម្ទេសចូលកូអោយសព្វទុកប្រហែល១នាទីជាការស្រេច៕

___________
អ្នកស្រី សុគន្ធារី

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។