១- ត្រីកាម៉ុង ៣ធំ (ធ្វើស្អាត)
២- គ្រឿងការី ១ស្លាបព្រាបាយកន្លះ
៣- ខ្ទិះដូង (ក្បាលខ្ទិះ) ៣ខាំកន្លះ
៤- ស្លឹកក្រូចសើច (ហាន់ជាសសៃតូចៗ)
៥- ទឹកត្រី ១ស្លាបព្រាបាយ
៦- ស្ករត្នោត កន្លះស្លាបព្រាបាយ
៙ របៀបធ្វើ ៖
១- យកខ្ទះដាក់ខ្ទិះដូងចូល ដាំលើភ្លើងរួចដាក់គ្រឿងការីចូលកូអោយសព្វ ដាំអោយពុះ សឹមដាក់ទឹកត្រី ស្ករ កូអោយសព្វ។
២- ដាក់ត្រីចូល (កុំកូ)រំងាស់អោយឆ្អឹន សឹមប្រែទៅម្ខាង រំងាស់រហូតក្រហម និងឡើងខ្ទិះល្អជាការស្រេច៕
+++ ពេលទទួលទាន រោយស្លឹកក្រូចពីលើ។ ___________អ្នកស្រី សុគន្ធារី
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។