គ្រឿងផ្សំ៖
១-ប៉េងប៉ោះ ៤ផ្លែ២-សាច់ជ្រូក ១ខាំ
៣-ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រា
៤-ស្ករ កន្លះស្រាបព្រាបាយ
៥-អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ
៦-ខ្លាញ់ កន្លះចានចង្កឹះ
៧-គ្រឿបបុករួច (គល់ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស សំបកក្រូចសើច)
វិធីធ្វើ៖
១-ប៉េងប៉ោះចិតក្បាល ឆ្កៀលយកបណ្ដូលចេញ ដើម្បីញាត់សាច់ចិញ្ច្រាំជាមួយគ្រឿងបុក ។
២-ដាក់ម្សៅស៊ុប ស្ករ អំបិល លាយចូលគ្នាឲ្យសព្វ រួចយកទៅញាត់ក្នុងប៉េងប៉ោះ ។៣-ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ យកប៉េងប៉ោះញាត់សាច់ហើយ យកមកដាក់ចៀនដោយផ្កាប់ខាងសាច់ទៅមុន ប្រើភ្លើងតិចៗ ដើម្បីឲ្យឆ្អិនដល់ក្នុងល្អ ។
No comments
Post a Comment
៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាចសរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យខ្លះត្រូវបានហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។