Blog Archive

Contact Me

Name

Email

Message

Credits

កើត​ចាស់​ឈឺ​ស្លាប់​ជា​ទៀងទាត់
🌱🌳⛈️🏡🛌💤⛈️🌧️🌳

Hover Setting

slideup

កម្មវិធីសំខាន់ៗ ↘︎↘︎↘︎

ចៀន​ប៉េងប៉ោះ​ញាត់​​សាច់​ជ្រូក​ជាមួយ​គ្រឿង​បុក

Jul12,2024
(ត្រូវ​ដាក់​ខាង​សាច់​ផ្កាប់​ចុះ​)

គ្រឿងផ្សំ៖

១-ប៉េងប៉ោះ ៤ផ្លែ
២-សាច់ជ្រូក ១ខាំ
៣-ម្សៅស៊ុប ១ស្លាបព្រា
៤-ស្ករ កន្លះ​ស្រាប​ព្រា​បាយ
៥-អំបិល ១ស្លាបព្រាបាយ
៦-ខ្លាញ់ កន្លះ​ចាន​ចង្កឹះ
៧-គ្រឿបបុករួច (គល់​ស្លឹកគ្រៃ រំដេង រមៀត ខ្ទឹមស សំបក​ក្រូចសើច)


វិធី​ធ្វើ៖

១-ប៉េងប៉ោះចិតក្បាល ឆ្កៀល​យក​បណ្ដូល​ចេញ ដើម្បី​ញាត់​សាច់​ចិញ្ច្រាំ​ជាមួយ​គ្រឿង​បុក ។
២-ដាក់ម្សៅស៊ុប ស្ករ អំបិល លាយ​ចូលគ្នា​ឲ្យ​សព្វ រួច​យក​ទៅ​ញាត់​ក្នុង​ប៉េងប៉ោះ ។
៣-ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ យក​ប៉េងប៉ោះ​ញាត់​សាច់​ហើយ យក​មក​ដាក់​ចៀន​ដោយ​ផ្កាប់​ខាង​សាច់​ទៅ​មុន ប្រើ​ភ្លើង​តិចៗ ដើម្បី​ឲ្យ​ឆ្អិន​ដល់​ក្នុង​ល្អ ។

No comments

Post a Comment

៙ គោលការណ៍ក្នុងការផ្តល់យោបល់ ៖
1. យោបល់ត្រូវតែសរសេរជាភាសាខ្មែរ ពាក្យបច្ចេកទេសអាច​សរសេរជាភាសាអង់គ្លេស។
2. យោបល់មិនត្រូវលើសពី 1000 តួអក្សរឡើយ។ ការបំបែកយោបល់មិនត្រូវបានអនុញ្ញាតទេ។
3. យោបល់ដែលចាត់ទុកថាជា Spam ឬមានគោលបំណងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្មតែមួយមុខ នឹងត្រូវលុប។
4. ការពិភាក្សាអំពីនយោបាយមិនត្រូវបានអនុញ្ញាតនៅលើគេហទំព័រនេះទេ។
5. ការចែករំលែកតំណភ្ជាប់ដែលពាក់ព័ន្ធត្រូវបានអនុញ្ញាត។ តំណភ្ជាប់និងតម្រងពាក្យ​ខ្លះ​ត្រូវ​បាន​ហាមឃាត់។
6. យោបល់ដែលរអ៊ូរទាំអំពីប្រធានបទនៃការបង្ហោះ ឬប្រភពរបស់វានឹងត្រូវលុប។
7. ការប្រើភាសាប្រមាថក្នុងយោបល់ ឬឈ្មោះអ្នកប្រើប្រាស់នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់។
8. ការវាយប្រហារ/ការបៀតបៀនដោយផ្ទាល់ នឹងបណ្តាលឱ្យមានការហាមឃាត់ភ្លាមៗ។
9. អ្នកសម្របសម្រួលអាចកែប្រែ/លុបយោបល់ដោយមិនចាំបាច់ជូនដំណឹង។